Árpa Attila rossz külföldi tapasztalatokról számolt be: Nagyon kifogott rajtam

Árpa Attila egy francia férfit játszott, de nem ezzel volt a gond: „szerencsére beszélek franciául is”.

2023. január 30., 07:35

Szerző:

Árpa Attila a közösségi médiában is megírta: Mumbaiban járt forgatni, mivel szerepet kapott egy bollywoodi filmben. Ez már a harmadik indiai filmje volt, a szerepről a következőket meséli a Blikknek egy friss interjúban:

„egy francia keményfiút alakítok, szerencsére beszélek franciául is.”

Árpa Attila nagyon élvezte az indiai forgatást, de egy-két dologgal problémája akadt. Mumbait megdöbbentően biztonságos helynek találta, jártában-keltében csak egyvalamivel volt gondja:

„a higiénia sok helyen nem a legerősebb tulajdonságuk, ezért nem kockáztattam, maszkban és gumikesztyűben mentem a legtöbb helyre és kézfertőtlenítő is mindig volt nálam.”

Az indiai konyha méltán világhírű, de azért európaiként vigyázni kell a kinti ízekkel, derül ki Árpa Attila beszámolójából:

„a saját bőrömön tanultam meg, hogy Indiában, ha megkérdezik, milyen csípősen kérem a tarisznyarákot, véletlenül se mondjam, hogy közepesen. Elmondhatatlanul csípős volt, ami nagyon kifogott rajtam.”

És van egy vonatkozása Indiának, amivel kifejezetten csalódást okozott az ország Árpa Attilának:

„noha húszmillióan laknak Mumbaiban, a két hét alatt egyszer sem találkoztam szép nővel. Pedig nyilván ott is vannak, hiszen ismerünk csodaszép indiai színésznőket. Itthon azonban elég kilépnem az ajtón és lépnem kettőt, máris látok egy szép nőt. Tényleg büszkék lehetünk arra, hogy Magyarországon aránytalanul sok szép nő él.”

Persze nem mintha a 2022 Nagy Ő-je éppen egy párkapcsolatot keresne – amint azt már korábban is említette, jelenleg úgysem férne bele az életébe egy románc. Árpa Attila idő közben már hazatért, itthon többek között fiatal színészeket oktat, ő maga pedig szerepel a Tortúra című előadásban. Erről képet is posztolt a hétvégén.

(Kiemelt kép: Árpa Attila Instagramja)