Mire készül Arnold Schwarzenegger? Milliók döbbentek meg új fotóján

Friss posztja szerint Arnold Schwarzenegger valami nagy dobásra készül.

2022. január 28., 10:54

Szerző:

Arnold Schwarzenegger Instagramján néhány órával ezelőtt az alábbi poszt tűnt fel. Senki nem tudja, hogy mit jelent, de az biztos, hogy baromira tetszik mindenkinek.

A fotó Zeusz istenség alakjában ábrázolja a 74 éves színész-politikust, és a felirat csak annyit tesz hozzá, hogy

„jön 2022 februárjában”.

Pontosan nem lehet tudni, hogy mi jön, de a kép már most nagyon tetszik mindenkinek: miközben Schwarzenegger posztjai általában pár százezres lájkszámot produkálnak, ez a fotó bő fél nap alatt majdnem másfél millió kedvelést kapott. A kommentelők zöme meglepetésének ad hangot, és elismeréssel találgatják, hogy miről lehet szó.

Sem a Wikipédia, sem az Imdb nem tud Zeusszal kapcsolatos, bemutatás előtt álló filmes projektről – arra azonban sokan emlékeztetnek, hogy Schwarzenegger első hollywoodi szerepe 1970-ben egy másik ókori istenség volt: Herkules. Nem valószínű, hogy egy filmről lenne szó, hiszen egy film készítését rendkívül nehéz úgy titkolni, hogy a bemutatás hónapja előtt pár nappal még semmilyen információ nem szivárog ki róla.

A Men's Health című lap tippje tűnik a legvalószínűbbnek: talán a február 13-án esedékes Super Bowl futballmérkőzéshez van köze a dolognak. A meccs szünetében ugyanis különösen nagy költségvetésű reklámokat szoktak bemutatni, általában olyanokat, amelyek korábban nem voltak láthatóak – talán Schwarzenegger egy ilyen hirdetésben szerepel majd. Mindenesetre amíg Zeusz megérkezik, vigasztalódjunk Herkulessel.

(Kiemelt kép: Arnold Schwarzenegger Instagramja)