A legjobb 5 film ma este a tévében

Ön melyiket választja?

2021. szeptember 19., 12:53

Szerző:

Beépített szépség

RTL Klub, 21:45 

Gracie, a nem túl nőies FBI ügynök hölgy új megbízást kap feletteseitől. Egy veszélyes terrorista merényletet tervez a Miss America szépségversenyen, neki pedig be kell épülnie a versenyzők közé, hogy megakadályozhassa a bűnözőt terve megvalósításában. Victor Melling, a profi stylist veszi kezelésbe Gracie-t, hogy egy gyönyörű és kifinomult szépségkirálynőt faragjon a rút kiskacsából.

A szépség és a szörnyeteg

Viasat 3, 21:00 

A fiatal és gyönyörű Belle, a szörnyeteg kastélyába utazik, hogy kiszabadíthassa bebörtönzött apját. A vár ura azonban nem engedi őt el, a lány pedig a kastély elvarázsolt személyzetétől megtudja a szomorú igazságot: a szörny valaha egy herceg volt, akit egy tündér elátkozott. Az átok csak akkor törik meg, ha tiszta szívből megszeret valakit, és cserébe ő is elnyeri valaki szeretetét, még mielőtt a rózsa utolsó szirmát lehullajtaná.   

Kill Bill 2.

Super TV2, 22:50 

Beatrix-nek egyetlen célja van: bosszút állni mindenért. Folytatja a vadászatot, a még életben lévő bérgyilkoskommandó tagjait mészárolja le egymás után. Listáján szerepel Budd, Elle Driver és maga Bill is. Mexikóba utazik, hogy a rejtekhelyén végezzen halottnak hitt gyermeke apjával, egykori főnökével és szeretőjével. Azonban kiderül, hogy lánya mégis életben van.

A séf

Paramount, 18:30 

Carl Casper, az elismert séf a munkájának él, ezért sajnos elhanyagolja kisfiát, Percy-t. Egy nap kirúgják az állásából, ugyanis durva kommentárral illeti egy ételkritikus véleményét. Volt felesége, Inez noszogatására elfogadja Marvin állásajánlatát, miszerint egy büfékocsiban kezd új karriert. Régi álmát valósíthatja meg, egy büfékocsival vág neki Amerikának. Legjobb barátja, Martin és fia is elkíséri útján a séfet, és ráébresztik, hogy miért is érdemes élni.

Kölcsönlakás

Moziverzum, 21:00 

A középpontban egy felújítás alatt álló lakás áll, egy zűrzavaros napon pedig mindenki olyannal fut össze a négy fal között, akivel nem kéne. A hűséges hűtlenné válik, aki hazudik, az lebukik, aki ki akarja magyarázni magát, csak maga alatt vágja a fát. A szerelmek, vágyak, hazugságok hálójából csak egyre nagyobb és nagyobb lesz a  bonyodalom Dobó Kata filmjében.

(Kiemelt kép: Shutterstock)