A Konyhafőnök VIP: Pirner Alma csúnyán kiakadt Geszler Dorottyára, eldurrant az agya

A Konyhafőnök VIP legutóbbi adása izgalmasra sikerült.

2022. december 6., 08:36

Szerző:

A Konyhafőnök VIP legutóbbi adásában Pirner Alma csúnyán kiakadt, amikor Geszler Dorottya szétesett, és fogalma sem volt, hogy mit csináljon. A versenyzőknek csapatokban főzve kellett megküzdeniük a pontokért. A feladat az volt, hogy rendelésre készítsenek ételeket, méghozzá ismert vendégeknek - írja az nlc.hu.

A piros csapatban küzdött Kardos Eszter, Dobos Evelin és nagy Zsolt. A kékeknél Pirner Alma, Geszler Dorottya és Kármán Odett próbáltak helytállni. Geszler Dorottya a dióskosárka készítését vállalta el, de rájött, hogy elfelejtette a diókrém receptjét. Pánikolva kért segítséget a társaitól, akik nem értették, hogy mi történik.

„A papíron egyetlenegy dolgot kellett volna megjegyeznie, ami a diókrém. Az se sikerült. Akkor ő mégis mit nézett 10 percig? (…) Próbáltam menteni a helyzetet, és elmagyaráztuk neki, hogy ez hogy is készül, mert azért ez nem atomfizika”

- fejtegette később Pirner Alma.

Geszler Dorottya ezután is hibázott: túl sokáig hagyta a mikróban az üvegtálat, amiben a csokoládé volt, így a tál szétrobbant. Pirner Alma hozzátette, hogy ezután már kicsit eldurrant az agya.

(Kiemelt kép: RTL)