Orvost kellett hívni a Dancing With The Stars sztárjához, akkora sokkot okozott a műsor a színésznek

Pedig általában 3-4 óra alvás elég szokott lenni Kinizsi Ottónak.

2021. október 10., 10:44

Szerző:

Keményen készül Kinizsi Ottó a Dancing With The Stars minden adására, és a Barátok köztből ismert, 39 éves színész-rendező eddig nagyon jól szerepelt a versenyben. Az alábbi videó arról szól, hogy külön edző is érkezett, hogy kemény módszerekkel még jobb teljesítményre sarkallja Kinizsit.

Sajnos azonban a személyi edző után orvosra volt szükség, amint azt a híresség Gelencsér Tímea riporternek az alábbi interjúban elmesélte.

„Az én szervezetem nem volt hozzászokva ehhez a töménytelen mennyiségű mozgáshoz, és ilyen sokkhoz, ami ehhez az egész műsorfolyamhoz kell. Most éreztem azt a harmadik adásnál, hogy kicsit megrottyant. Kicsit oda kell figyelni arra, hogy több pihenésre van szükség. [...] Én így működöm: hozzá szoktam ehhez, hogy nap közben végzem a munkámat, rendezek, éjszaka pedig készülök a következő napra vagy a következő hétre. 3-4 óra alvás nekem elég szokott lenni, de az, amikor egész nap táncolsz és próbálsz, az egy másik történet. Úgyhogy most egy kicsit vissza kellett vennem a tempóból, mert szólt a szervezetem, hogy ha ezt így folytatom tovább, akkor bajok lesznek. Kicsit helyreraktak itt-ott”

– mondja Kinizsi Ottó.

A táncuk végül jól sikerült a most szombat esti adásban is, amelyben Tóth Andi szintén jól szerepelt – majd az énekesnőt riválisa, Tóth Gabi zsűrizte, erről itt írunk részletesebben.

(Kiemelt kép: TV2/Dancing With The Stars)