Szoboszlai Dominik máris a Liverpool kezdőcsapatába kerülhet

Amennyiben Jordan Henderson, az angol Liverpool középpályása távozik az al-Ettifaq csapatába, Szoboszlai Dominik már az első meccsektől kezdve stabilan a kezdőcsapatban szerepelhet a klubnál.

2023. július 13., 12:22

Szerző:

A 77-szeres angol válogatott Henderson 2011 óta a Vörösök játékosa, az utóbbi években pedig Jürgen Klopp együttesénél a csapatkapitányi karszalagot is ő viseli a pályán. Eddig összesen 492 tétmeccset játszott a Liverpool színeiben, az utóbbi találkozókat azonban jellemzően nem játszotta végig.

Amennyiben beigazolódik az átigazolás ténye, úgy azonnal átveszi a helyét a frissen leigazolt Szoboszlai Dominik – írja a theatletic.com nyomán az Origo.

(Kiemelt kép: a győztes gólt szerző Szoboszlai Dominik a labdarúgó Nemzetek Ligája 1. fordulójában játszott Magyarország –Anglia mérkőzés végén a Puskás Arénában 2022. június 4-én. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

 

A férfiaknál és a nőknél is győzelemmel folytatta szereplését szerdán a legjobb magyar csapat a budapesti sakkolimpia hetedik fordulójában, így mindkettő megerősítette helyét az élmezőnyben.