Videón, ahogyan pályára lép Szoboszlai a Liverpool mezében

Megtörtént az első pályára lépése Szoboszlai Dominiknak Liverpoolban, azt is megtudjuk, hogy mi a kedvenc étele. 

2023. július 4., 11:19

Szerző:

Szoboszlai Dominik nagyon boldogan mondott igent a Liverpool ajánlatára, és úgy tudni, hogy akár több mint 70 millió forintnak megfelelő fontot is kereshet heti szinten. Ha Szoboszlai jól teljesít, ennek a pénznek akár a többszörösét is megkeresheti. Mindeközben ezrével növekszik a követők száma a magyar válogatott sztárjának Instagram oldalán, ami szintén nem mellékes. Szoboszlai menedzsere ugyancsak nagyon elégedett – írja a Liner.

„Egyelőre még kavarognak az érzelmeim, de természetesen óriási büszkeség ez, és úgy gondolom, nagyon komoly dolog, hogy egy magyar játékos idáig el tudott jutni” – nyilatkozta az M1 aktuálisnak Szoboszlai Zsolt. „Jól kezelte a körülötte lévő felhajtást, szerintem ez látható és érezhető a nyilatkozataiból, illetve a viselkedéséből is. Salzburgban megedződött, Lipcsében erre rátett egy lapáttal, úgyhogy úgy kezelte a dolgokat, ahogyan azt egy élsportolónak kell. De nyilván ő is nagyon boldog” – mondta Szoboszlai édesanyja. 

A Liverpool FC egy rövid videót tett közzé Twitter oldalán arról, hogy mit érdemes tudni a magyar focistáról, például azt hogy mi a kedvenc étele. 

(Kiemelt képünkön: Szoboszlai Dominik. Fotó: Liverpoll FC Twitter oldala)

A férfiaknál és a nőknél is győzelemmel folytatta szereplését szerdán a legjobb magyar csapat a budapesti sakkolimpia hetedik fordulójában, így mindkettő megerősítette helyét az élmezőnyben.