Tüntetés szerveződik a szófiai bolgár-magyar meccs előtt

A Bolgár Labdarúgó-szövetség által előadott szégyenteljes és szánalmas bohózatot követően a szurkolók kizárása mellett játszik EB-selejtezőt a magyar fociválogatott Szófiában. 

2023. november 16., 10:10

Szerző:

Információink szerint mintegy 300 magyar szurkoló döntött úgy, hogy a zárt kapuk ellenére a helyszínre utaznak, az ő figyelmüket szeretném felhívni arra, hogy a mérkőzés kezdete előtt 17 órakor bolgár szurkolók tüntetést szerveznek a Levszki stadion előtt – írta csütörtök reggeli Facebook-bejegyzésében Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

„A szurkolók biztonsága és esetleges segítségnyújtás érdekében összesen 4 konzult rendeltem az alábbi helyszínekre: egy konzul a repülőtéren, egy a stadionnál, kettő kollégám pedig a szurkolók által a közös meccsnézés helyszíneként megjelölt helyszínen fog szolgálatot teljesíteni” 

– olvasható a bejegyzésben. Baj esetén a magyar szurkolók hozzájuk tudnak fordulni segítségért vagy az alábbi ügyeleti telefonszámot hívhatják: +359 884628866. „Vigyázzanak magukra! Hajrá magyarok!” – írta Szijjártó Péter.

(Kiemelt képünkön: Vasil Levski Nemzeti Stadion, Szófia Fotó: Wikipédia)