Orbán két kollégája is fertőzött – karanténba kerültek

Nyaralni voltak a fertőzöttek, szuvenírként pedig koronavírust hoztak magukkal. 

2022. január 3., 13:53

Szerző:

Pozitív lett a koronavírustesztje a német labdarúgó-bajnokságban szereplő RB Leipzig két legjobb góllövőjének, a portugál André Silvának, valamint a francia Christopher Nkunkunak – írta meg a 24.hu.

A futballisták nyaralásból tértek haza, szuvenírként pedig koronavírust hoztak magukkal. Ugyancsak pozitív lett a 19 éves védő, Solomon Bonnah tesztje, a holland labdarúgó két másik társával szintén karanténba került.

„A klub honlapja szerint Nordi Mukiele, Benjamin Henrichs és Dani Olmo sem lehet nyugodt, az ő tesztjük „nem meggyőző eredménnyel zárult”, a triót hétfő délután ismét tesztelik, addig ők is karanténban maradnak”

– írja a cikk.

A három magyar játékosnak – Gulácsi Pétert, Szoboszlai Dominiket és Willi Orbán – mezt adó csapat azért is került a közelmúltban a sajtóba, mivel távozik a csapattól Marco Kurth, aki négy és fél évig volt másodedző az klubbnál.

(Kiemelt képünk illusztráció: Gulácsi Péter, az RB Leipzig kapusa (b), csapattársa, Willi Orbán (k) és Serge Gnabry, a Bayern München játékosa a labdarúgó Német Kupa döntőjében játszott mérkőzésen Berlinben 2019. május 25-én.
MTI/EPA/Filip Singer)