Mutatjuk a marokkói keretet: a Mmaee testvérek kimaradtak

Kihirdette a marokkói válogatott keretét Valid Regragi szövetségi kapitány. A csapatban nem kapott helyett a tízszeres válogatott Samy Mmaee és öccse a nemzeti csapatban 13 meccsen négy gólt szerző Ryan Mmaee.

 

2022. november 11., 15:22

Szerző:

A Ferencvárosban szereplő két marokkói játékos idén egyaránt ötször lépett pályára a nemzeti csapatban, kimaradásuk így kisebb meglepetésnek tekinthető, főleg hogy év elején mindketten részt vettek a válogatottal az Afrika-kupán – igaz, akkor még az azóta menesztett Vahid Halihodzic irányította a válogatottat – írja a Nemzeti Sport.

A bosnyák szakember helyét a nyáron Valid Regragi vette át, és úgy tűnt, az új kapitány is számít a Mmaee fivérekre. Végül azonban a keretszűkítésnek mindketten áldozatául estek.

(Kiemelt képünk: Ryan Mmaee, a Ferencváros játékosa. MTI/Illyés Tibor)

 

Tegnap 22:06

Anglia könnyed játékkal verte Walest, amely így csoportutolsóként végzett. Az Egyesült Államok nagy csatában, egy góllal verte Iránt, ezzel másodikként jutott tovább a csoportjából. Ezzel az is eldőlt, hogy szombaton Hollandia az Egyesült Államokkal, míg vasárnap Szenegál Angliával találkozik a negyeddöntőbe kerülésért.

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) megbüntette a német válogatottat, amiért a Spanyolország elleni világbajnoki csoportmérkőzés előtti kötelező sajtótájékoztatón a csapatot egyetlen játékos sem képviselte.