Megszólalt Kenderesi Tamás, Milák Kristófnak is üzent

Az úszó azt ígérte, nem adja fel.

2021. július 29., 18:03

Szerző:

Őszintén leírta Kenderesi Tamás, hogy mit gondol a 200 pillangó után. Az úszónak kellett egy kis idő, át kellett gondolnia azt, hogy hét századmásodperccel lemaradt a dobogóról. Kenderesi Tamás azt mondja, megtett mindent, amit tudott, de ez most így sikerült. Ugyanakkor ígéretet is tett valamire. 

Az Instagramon írta le Kenderesi Tamás, hogy mi van benne most, hogy hét századmásodperccel lemaradt a dobogóról a tokiói olimpián. „Kellett egy kis idő, át kellett gondolnom nagyon sok mindent a tegnapi 4. hely után. 7 századmásodperccel maradtam le az olimpiai dobogóról, amit pontosan nem tudok hogy hány cm, de nem sok. Kimondhatom, hogy mindent megtettem, nem csak a versenyen, de az edzéseken és a medencén kívül is. Sajnos ez most erre volt elég, de ez soha többet nem fog előfordulni! Ez a 7 század mindig a fejembe lesz a nehéz pillanatokkor, és amikor 3 év múlva újra odaállok akkor sikerülni fog..!” – fogalmazott az úszó.

Kenderesi Tamás üzent Milák Kristófnak is, aki megnyerte a számot, méghozzá olimpiai rekorddal. Kenderesi azt írta Miláknak: „Teljesen máshogyan tekintek Rád, mint korábban bármikor. Örülök, hogy melletted versenyezhettem, és szívből gratulálok az aranyhoz!”

Az olimpia negyedik helyen végzett úszó azokat sem felejtette el, akik mindvégig segítették a felkészülésben. Nekik azt üzente, hogy iszonyatosan hálás. „Fantasztikus embereket tudhatok magam mögött, akik támogatnak és szeretnek, mindenféle nehézség ellenére!! Családom, barátaim, barátnőm. Nem is lehetne jobb! Komolyan. Köszönöm! Megyek tovább, és el fog jönni az én időm! NEM ADOM FEL” – tette hozzá Kenderesi Tamás, aki megígérte, hogy mindenkinek visszaír, aki üzenettel bombázta őt.

(Kiemelt kép: Kenderesi Tamás a férfi 200 méteres pillangóúszás előfutama után a világméretű koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as tokiói nyári olimpián a Tokiói Vizes Központban 2021. július 26-án. Az úszó 1:55.18 perces idővel lépett tovább. Fotó: Kovács Tamás / MTI)