Menesztették a Bayern München teljes vezetését

A Bayern tulajdonosai a vezérigazgatónak és a sportigazgatónak is felmondtak.

2023. május 27., 19:42

Szerző:

Nem sokkal a sorozatban 11. bajnoki cím megnyerése után a Bayern München labdarúgóklubja bejelentette, hogy menesztette Oliver Kahn vezérigazgatót és Hasan Salihamidzic sportigazgatót.

A bajor egyesület nagyjából egy órával a története 33. Bundesliga-diadalát érő, Kölnben aratott 2-1-es siker után a weboldalán közölte, Kahn helyét az 55 éves Jan-Christian Dreesen veszi át, aki már tíz éve dolgozik a klubnál.

Arról egyelőre nem számolt be a Bayern, hogy Salihamidzic utódja ki lesz.

A Thomas Tuchel vezetőedző és Lőw Zsolt másodedző által irányított müncheni sztáregyüttes szombaton a kölni győzelmével és jobb gólkülönbségének köszönhetően nyerte meg a bajnoki címet, miután közvetlen riválisa, a Borussia Dortmund csak 2-2-es döntetlent játszott a vendég Mainzcal.

(Kiemelt kép: Oliver Kahn vezérigazgató, Thomas Tüchel volt vezetőedző és Hasan Salihamidzic sportvezető a Bayern München egyik sajtótájékoztatóján. Fotó Christof STACHE / AFP)

2023. szeptember 30., 13:15

Ünnepélyes megnyitóval, huszárok felvonulással, a versenyben részt vevő lovasok ünnepélyes fogadalomtételével megkezdődött szombaton a 16. Nemzeti Vágta a Szilvásváradi Lipicai Lovasközpontban – hangzott el az M1 aktuális csatorna híradójában.