Eltűnik két tévécsatorna a magyar kínálatból

Búcsúzik a Discovery Science és a DTX.

2023. szeptember 11., 10:40

Szerző:

A Warner Bros. Company (WBD) két, a portfóliójába tartozó tévécsatorna elérhetőségét is megszünteti a régió több országában, köztük Magyarországon – vette észre a Media1 a román médiapiaccal foglalkozó Paginademedia.ro nevű szakportálon, valamint a cseh Mediaguru.cz oldalon. Ennek köszönhetően a Discovery Science és a DTX (Discovery Turbo Extra) is eltűnik a román, és  a magyar kínálatból is. A Discovery több piacról is kivonul, ide tartoznak Közép- és Kelet-Európa országai, Délkelet-Európa egyes államai, a Közel-Kelet és Törökszország, illetve a balti államok is. A két csatorna az idei év végéig lesz elérhető. A Warner a csatornakínálat és portfólió optimalizálására hivatkozott magyarázatában.

(Kiemelt képünkön: Warner Bros logó egy okostelefonon, a háttérben Barbie grafikon. Fotó: Jonathan Raa / NurPhoto via AFP)

A kriptopiaci szereplők – szolgáltatók, kereskedési platformok – által működtetett ökoszisztéma jelenleg még felügyelet, garanciális és kárviselési szabályok nélkül működik itthon. Alapvető fontosságú ezért, hogy a fogyasztók előzetesen tájékozódjanak arról: pontosan milyen kockázatai vannak az általuk igénybe veendő kriptoeszközöknek (pl. a Bitcoinnak), illetve kriptotőzsdéknek (pl. a Binance-nek). Az MNB eközben felkészül a kriptopiaci szereplők felügyelésére – közölte a jegybank.