Videón a mentés: a HÉV maga előtt tolta az összetört autót

A tűzoltók három embert szabadítottak ki a kocsiból. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett. A mentésről felvétel készült. 

2021. július 13., 12:02

Szerző:

Hárman könnyebben, egy ember pedig súlyosan sérült, őt mentőhelikopterrel szállították a Honvédkórházba. 

A tragikus baleset Csömörön a Major utcánál történt - adta hírül az infostart.  A HÉV összeütközött egy autóval amiben hárman ültek. A szerelvény percekig tolta maga előtt az összetört kocsit és utasait.  A helyszínre érkező fővárosi hivatásos tűzoltók, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával, feszítővágóval kiszabadították az utasokat az autóból, majd átadták a mentőknek a sérülteket.

Egy embert a mentőhelikopterhez kellett elszállítani. A mentésbe amelyről videó is készült, a helyi önkéntes tűzoltók is beszálltak.  A felvételen hallható, hogy egy súlyos és három könnyű sérültje volt a balesetnek, előbbit mentőhelikopterrel szállították a Honvédkórházba.

(Kiemelt kép: BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság)

Tegnap 16:08

Az elmúlt években megugrott a bankkártyás és átutalási forgalomhoz kötődő visszaélésekből eredő károk értéke Magyarországon: a jegybank adatai szerint csak 2023 negyedik negyedévében 8,1 milliárd forintot tüntettek el a csalók az ügyfelek számláiról, a kimutatott esetek száma pedig megközelítette a 48 ezret.