Ököllel ütötte a villamosvezetőt

A Szegedi Rendőrkapitányság munkatársai rövid időn belül azonosították, majd elfogták azt a férfit, aki egy villamosvezetőt ököllel megütött Szegeden. 

2021. július 14., 15:28

Szerző:

A villamosvezető kérte az utast, hogy mutassa meg a jegyét. A férfi veréssel válaszolt a villamosvezetőnek.

Szeged a napfényvárosa, ahol mindig süt a nap. Vidámak és boldogok az emberek. A nagy meleg az utasok idegei is pattanásig feszülnek és még azt is támadásnak veszik, ha adott esetben elkérik a menetjegyüket. Így lehetett ez azzal a férfival is, aki jogtalanul akadt ki és támadt rá a villamosvezetőre. A járművezető felszólította a szegedi férfit, hogy mutassa be a jegyét vagy bérletét. Az utas ezen teljesen felháborodott és a jegy helyett az öklét mutatta és egy monoklival ajándékozta meg a villamosvezetőt. A támadás után a férfi elszaladt.

A jármű egyik utasa azonnal hívta a rendőrséget, akik a verekedő utast rövid időn belül elfogták. Gyanúsítottként kihallgatták majd a Szegedi Rendőrkapitányságon őrizetbe vették. 

A 46 éves szegedi férfi ellen bántalmazással elkövetett, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

/Kiemelt kép: szegedi 4-es villamos a Dugonics téren. Forrás: police.hu/

Szándékosan savat itattak meg egy férfival még márciusban, mert sokat tud egy kiterjedt csalási ügyről, és el akarták hallgattatni. Az áldozathoz állítólag nem hívtak mentőt, csak kirakták a Péterfy utcai kórháznál. A rendőrség ismeretlen tettes ellen folytat büntetőeljárást - írja az rtl.hu.