Megtisztelőnek tartja a pécsi Kétfarkú Kutya Párt, hogy ők a gyanúsítottak az emojis plakátrongálásban

Lehetséges, hogy Basky volt.

2021. augusztus 4., 14:07

Szerző:

Olvasói fotó érkezett a Szabad Pécs szerkesztőségébe. A képen jól látható, hogy egy rendőrségi munkatárs ujjlenyomatot vesz az átragasztott plakátról. Ezt megelőzte egy bejelentés, ami a Baranya Megyei Rendőrkapitányságra érkezett, miszerint valaki átragasztotta a plakátot, ezért a rongálás miatt nyomozás indult. 

Mint ahogyan a kormányzati plakátok egyfajta véleményt nyilvánítanak, úgy nem véletlen, hogy akadnak olyanok, akik nem értenek egyet, és vannak olyanok is, akik sajátos módon próbálják meg kifejezni az ellenvéleményüket. Jelen esetben saját állásfoglalásuk kiegészítésével. Többen a pécsi Magyar Kétfarkú Kutya Párt akciójára gondolnak, de ők másképp vélekednek erről. 

„ Megtisztelő, hogy ránk gondolnak. Elég szuper az a szívecske meg a szivárvány. Én simán bevállalnám, ha tudnám, hogy én voltam”

– kommentálta a feltevést Pincehelyi Zita MKKP. 

Zita egyébként emlékszik, hogy amikor a napokban épp arrafelé sétált, látta, hogy egy 170 cm körüli, kapucnis férfi menekül az inkriminált oszlop mellől - igaz, csak hátulról látszott, de szinte bizonyos, hogy Basky volt, a világhírű graffitiművész.