Biciklis futár gázolt halálra egy nőt

Alighogy kilépett a ház kapuján, elgázolták.

2021. július 30., 17:24

Szerző:

A 47 éves nő épphogy elhagyta a házát, amikor egy gyorsan hasító biciklis futár elgázolta őt a járdán. A miskolci nőnek komoly sérülései lettek, egy héten keresztül küzdöttek az orvosok az életéért, de július 28-án meghalt.  

Az asszonyt akkor gázolta el az 51 éves futár, amikor kilépett egy ház kapuján. A nőhöz percek alatt megérkeztek a mentők, akik még ott a baleset helyszínén is ellátták sérüléseit, majd kórházba vitték. Napokig küzdöttek a nő életéért, de súlyos sérülései miatt az orvosok már nem tudták megmenteni, meghalt. A 444 információi szerint egy kormányhivatali dolgozó volt az áldozat. A Miskolci Rendőrkapitányság az eset kapcsán közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt rendelt el nyomozást.

(Kiemelt képünk illusztráció: Merész Márton / 168.hu)

 

Az elmúlt években megugrott a bankkártyás és átutalási forgalomhoz kötődő visszaélésekből eredő károk értéke Magyarországon: a jegybank adatai szerint csak 2023 negyedik negyedévében 8,1 milliárd forintot tüntettek el a csalók az ügyfelek számláiról, a kimutatott esetek száma pedig megközelítette a 48 ezret.