Videofelvétel van a bulinegyedben történt késelésről

A késelő a barátjára támadt, amiért meg akarta nyugtatni. 

2021. július 7., 10:14

Szerző:

Vádat emeltek a férfi ellen, aki először összevitatkozott egy társasággal, majd miután a barátja megpróbálta megnyugtatni, megszúrta őt egy késsel. 

A vádirat szerint a 23 éves férfi 2019. január 7-én éjszaka a VII. kerületben bulizott. Az egyik szórakozóhely előtt összeveszett egy másik vendéggel, majd a barátja nyugtatni kezdte, hogy megakadályozzon egy esetleges bunyót.

A részeg támadó erre feldühödött és a földre vitte ismerősét, majd egy késsel megszúrta a hátát.

Az áldozat ujja elrört, a szúrástól pedig könnyebb sérülése lett. Ennek ellenére az ügyészség életveszélyt okozó testi sértés miatt emelt vádat ellene, miután a szúrás csak a véletlen miatt nem ért létfontosságú szervet. 

A bulinegyedben lévő térfigyelő kamerák rögzítették a verekedést és az üldözést is. Mivel a támadó büntetlen előéletű, a vádhatóság felfüggesztett büntetést kért rá. 

(Kiemelt kép: ugyeszseg.hu)

 

 

 

Tegnap 16:08

Az elmúlt években megugrott a bankkártyás és átutalási forgalomhoz kötődő visszaélésekből eredő károk értéke Magyarországon: a jegybank adatai szerint csak 2023 negyedik negyedévében 8,1 milliárd forintot tüntettek el a csalók az ügyfelek számláiról, a kimutatott esetek száma pedig megközelítette a 48 ezret.