Így jár, aki fiatalkorúaknak árul gyanús fehér port

Pórul.

2021. december 20., 07:59

Szerző:

A rendőrség kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt folytat eljárást a budapesti S. Adriánnal szemben, aki a nyomozás eddigi adatai szerint 2021. december 14-én, illetve az azt megelőző hetekben több embernek, közöttük fiatalkorúaknak értékesített különböző drogokat a kispesti otthonában – írja a police.hu.

A kerületi nyomozók a férfitől távozó kuncsaftokat egytől egyig igazoltatták, amely során a tiltott anyagból mindannyiuknál találtak, majd a lakásában elfogták S. Adriánt. A férfi otthonát a rendőrök átkutatták, ahol 350 gramm növényi törmeléket – a gyanú szerint marihuánát –, némi kábítószergyanús fehér port, valamint az adagoláshoz használt mérleget és tasakokat és közel 800 ezer forintot foglaltak le.

S. Adriánt a rendőrök a BRFK XIX. Kerületi Rendőrkapitányságra állították elő, ahol kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, őrizetbe vették, majd előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. A férfi vallomásában elismerte a bűncselekmény elkövetését. A rendőrség a lefoglalt anyagokat szakértők bevonásával vizsgálja.

(Kiemelt képük illusztráció. Fotó: 168.hu / Dimény András)

Tizennégy év fegyházbüntetésre ítélte a Pécsi Törvényszék csütörtökön, nem jogerősen a "pécsi fekete angyalként" elhíresült férfi klinikai ápolót, aki egy koronavírusos beteg halálát okozta 2022 decemberében - tájékoztatta a bíróság az MTI-t.