Gázpisztollyal lövöldözött egy férfi a Jahn Ferenc Kórházban

A férfit elfogták.

2022. július 26., 14:48

Szerző:

Egy férfi szóváltásba keveredett egy orvossal a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézetben, a dulakodás közben pedig még a nála lévő fegyver is eldördült – írja a Blikk.

Hivatalos személy elleni erőszak miatt indult eljárás, a támadót a kórház közeléből is eltiltották. Egy szemtanú azt mondta a lapnak, hogy a gyanúsított az anyját ment meglátogatni, és nem volt megelégedve az ellátásával. Eleinte csak kiabált, aztán nekiesett a doktornak, lökdösődtek, majd a férfi egy gáz-riasztó fegyvert is elsütött, de nem sérült meg senki – mondta a szemtanú. A kórház azt írta a lapnak, hogy a folyamatban lévő rendőrségi eljárással kapcsolatban nem tudnak tájékoztatást adni.

(Kiemelt képünk illusztráció.Fotó: 168.hu | Merész Márton)

Csaknem negyven tő kannabiszból álló, öntözőrendszerrel ellátott drogültetvényt számoltak fel, majd fogták el a feltételezett termesztőt a rendőrök Pécsen – közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság kedden a police.hu oldalon.

Ceglédtől Üllőig követtek és próbáltak megállítani a rendőrök egy teherautót, amely száguldozva akarta elkerülni az intézkedést. Nekiment egy rendőrautónak is, végül egy árokba csapódott. A raktérben 20 menekült tartózkodott.