Eltűnt egy brit nő Budapesten

Eltűnt a budapesti VII. kerületből Bartram Christina Frances brit állampolgár. A rendőrök jelenleg is keresik.

2022. szeptember 29., 07:06

Szerző:

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. Kerületi Rendőrkapitánysága 01070-157/274/2022. körözési számon eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Bartram Christina Frances ügyében. A 30 éves nő 2022. szeptember 28-án a hajnali órákban a VII. kerületből ismeretlen helyre távozott; a rendőrök jelenleg is nagy erőkkel keresik. Az eltűnt Bartram Christina Frances körülbelül 165 centiméter magas, átlagos testalkatú. Barna haja hosszú, göndör, a szeme kék. Bal szeme mellett piercinget hord, jobb csuklója és bal alkarja tetovált. Eltűnésekor sárga tornacipőt, fekete mintás hosszú zoknit, hálós harisnyát, fekete, csípőig érő kabátot, sárgás-zöld pólót és rózsaszín, szőrös kalapot viselt. Részletek a rendőrség oldalán.

(Kiemelt képünk: Rendőrök a VII. kerületi Kazinczy utcában. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt)

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai több mint ötmillió forint értékben hamis ágyneműgarnitúrát találtak egy autóban – közölte a NAV bevetési igazgatóságának sajtóreferense pénteken.

A Somogy Megyei Főügyészség gondatlanságból elkövetett emberölés vétsége miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, akinek a kutyái olyan súlyosan megsebesítettek egy idős asszonyt, hogy kórházba kellett szállítani. A sértett a kutyatámadás során szerzett sérüléseivel összefüggő keringési elégtelenség miatt hunyt el.