Elmegyógyintézetbe szállítják az albertirsai családirtót

A rendőrség elrendelte N. Arnold, az albertirsai családirtó letartóztatását, meg kell vizsgálni, állapota beszámítható-e.

2023. július 4., 17:10

Szerző:

Elrendelte a Budakörnyéki Járásbíróság kedden annak a férfinak a letartóztatását, aki a múlt hét végén a gyanú szerint megölte a feleségét és 3 éves, közös lányukat, majd öngyilkosságot kísérelt meg a Pest vármegyei Albertirsán.

A Budapest Környéki Törvényszék az MTI-vel azt közölte, hogy a kényszerintézkedést az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézményben kell végrehajtani.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság vasárnap az esetről annyit írt a rendőrség honlapján: egy férfi azzal hívta fel a 112-es segélyhívót szombat délután, hogy megölte a családját, majd öngyilkosságot kísérelt meg. A rendőrök az albertirsai címen egy nő és egy gyermek holttestét, valamint egy vérző férfit találtak.

A 35 éves, könnyebben megsérült N. Arnoldot kórházba vitték, és őrizetbe vették.

(Kiemelt kép: Bűnügyi helyszínelők dolgoznak egy albertirsai háznál 2023. július 1-jén. Egy férfi azzal hívta fel a 112-es segélyhívót, hogy megölte a családját, majd öngyilkosságot kísérelt meg. A rendőrök az albertirsai címen egy nő és egy gyermek holttestét, valamint egy vérző férfit találtak. A 35 éves férfit kórházba vitték, őt jelenleg rendőrök őrzik. Fotó: MTI/Lakatos Péter)