A saját lakásán árulta a cuccot a salgótarjáni drogdíler, a bódult ügyfelei buktatták le

Lakásában nagyobb mennyiségű kábítószert és a bűncselekményből származó pénzen vásárolt tárgyakat is találtak.

2021. október 1., 12:04

Szerző:

A salgótarjáni rendőrök szerdán elfogták azt az 59 éves férfit, aki a gyanú szerint lakásán árulta a kábítószert – számolt be a Police.hu. A rendőrök még augusztusban indítottak nyomozást egy salgótarjáni drogdílerrel szemben, mivel öt férfinél találtak kábítószert a környéken. 

O. Lajos pechére a rendőrök a gyanúsított lakóhelyének közelében ellenőriztek öt férfit, akiknél kábítószergyanús anyagot találtak. A nyomok hamar elvezették a rendőröket O. Lajoshoz, akinek lakásában nagyobb mennyiségű kábítószert találtak. A nyomozók az 59 éves férfi otthonában több, bűncselekményből származó pénzen vásárolt tárgyat is lefoglaltak. O. Lajost a rendőrök elfogták, előállították és gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették. A hatóság tagjai előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

 

(Kiemelt kép: 2021.05.03. Kokain csíkok. Fotó: Colin Davis / Unsplash.)

Huszonöt év fegyházbüntetésre és tíz év közügyektől eltiltásra ítélte a bíróság a Deák téri késelés egyik elkövetőjét - közölte hétfőn a Fővárosi Törvényszék. A tájékoztatás szerint a fiatal férfit több ember sérelmére elkövetett emberölés, felfegyverkezve, csoportosan elkövetett rablás bűntette és súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt ítélték el.