Elkezdték eltolni a filmpremiereket a következő hullám miatt

Egy családi film az első áldozat. Még nem tűztek ki új premiert.

2021. augusztus 1., 12:32

Szerző:

A delta variáns miatt csúszik a Clifford, a nagy piros kutya szeptember 17-ei bemutatója – írja a Deadline. A Paramount Pictures szerint szükség volt a lépésre, különben nem lesz nyereséges a családi film. A premierrel szeretnének úgy időzíteni, mikor már a gyerekek is biztonságosan látogathatják a multiplexekeket. A bemutató új dátumát egyelőre nem tűztek ki.

A rajzfilmsorozat alapján készült film egy kislányról szól, aki egy kicsi, piros kutyát kap ajándékba egy rejtélyes állatmentőtől.

(Kiemelt képünk illusztráció, Budapest, 2021. május 1. Látogatók a fővárosi Corvin moziban 2021. május 1-jén. A beoltottak számának növekedésével életbe lépett új szabályok értelmében a védettségi igazolvánnyal rendelkezők számára megnyíltak a koronavírus-járvány miatt bezárt vendéglátóhelyek belső terei, a szállodák, a szabadidős létesítmények, állatkertek, múzeumok, mozik, színházak, edzőtermek és sportesemények, és ezeket a helyeket rokon kíséretében kiskorúak is látogathatják. Fotó: MTI/Balogh Zoltán)