Jönnek a reklámok a Netflixre

Újabb változások jöhetnek a Netflixnél, a reklámokkal támogatott szint javára kivezethetik a jelenleg legolcsóbb Basic csomagot. 

2023. június 27., 19:15

Szerző:

A Netflix az elmúlt időszakban több lépést is tett arra, hogy egy kicsit több bevételre tegyen szert: felszámolták a jelszómegosztást, és bevezettek egy reklámokkal támogatott előfizetési szintet is, mely egyelőre még nem érhető el hazánkban – írja a Hvg

Most úgy tűnik, a változások sora itt sem ért véget, ugyanis Kanadában a legolcsóbb, Basic csomag kivezetésével kísérletezik a szolgáltató. Ez, a hazánkban Alap néven futó előfizetés jelenleg havi 2490 forintba kerül, egy eszközön lehet vele streamelni, azon is csak SD felbontásban. Nincsenek azonban reklámok.

Kanadában azonban ezt most kivezetik, azok ugyanis, akik csomagot szeretnének váltani, vagy újonnan fizetnének elő, a Basic csomagot már nem választhatják, helyette a hirdetéseket tartalmazó csomagot ajánlja a Netflix – vagy egy drágább, de reklámmenteset.

(Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: Olivier DOULIERY / AFP)

11:59

Elveszettnek hitt némafilmet mutatnak be az Uránia Nemzeti Filmszínházban: a frissen restaurált, a maga idejében betiltott alkotás az európai szervezésű A Season of Classic Films projekt keretében december 15-én, pénteken ingyenesen lesz látható, élő zenei kísérettel – közölte kedden a Nemzeti Filmintézet (NFI).

 

EMeRTon-díjas és Fonogram szakmai életműdíjas zenei szerkesztő, rádiós, akinek olyan műsorokat köszönhetünk, mint a Vasárnapi koktél, Csak fiataloknak. Szombaton töltötte be kilencvenedik születésnapját a magyar Cseke László, azaz Komjáthy György.

A Koltai Lajos rendezésben készült Semmelweis-film lett a Torontói EU Filmfesztivál legjobbja és elnyerte a közönségdíjat – közölte az MTI-vel szombaton a Nemzeti Filmintézet (NFI).

Már az utolsó simításokat végzik az évről évre megújuló mézeskalácsfalun Geresdlakon, ahol az egész települést megmintázzák. A Mikulás, a szarvasokkal vontatott szán, sőt még az Országház is mézes tésztából sült ki. 

2023. december 2., 11:23

Az olaszországi Bologna városában lévő középkori tornyot, amely éppúgy dől, mint híres pisai megfelelője, lezárták, mert attól tartanak, hogy összedől.