Meghalt A Ravasz, az Agy és a két füstölgő puskacső színésze

Jake Abraham brit színész az év elején beszélt rákdiagnózisáról, hogy mások életét megmenthesse, mivel, ahogy mondta, „túl sokáig halogatta” a vizsgálatot. 56 éves volt.

2023. október 1., 19:49

Szerző:

A Guy Ritchie Ravasz, az Agy és a két füstölgő puskacső című 1998-as filmjében Deant alakító Jake Abraham 56 éves korában rákban halt meg – adta hírül a Daily Star.

A brit színész csak júliusban beszélt rákjáról, beismerve, hogy sokáig halogatta a vizsgálatot, annak ellenére, hogy rosszul érezte magát – írja a Szeretlek Magyarország.

(Kiemelt képünk illusztráció. Forrás: Shutterstock)

08:00

Ha nyár, akkor vakáció! Az év legmelegebb évszakában mindannyian utazni vágyunk, legyen szó kisebb kiruccanásokról, hosszabb, távolabbi országokba megváltott nyaralásról, a már jól ismert helyekről vagy akár egzotikus tájakról. Döntsünk bárhogy és induljunk bármerre, az ELLE nyári lapszáma a legjobb útitárs lesz!

Szent Iván napja az éve leghosszabb napja, éjszakája pedig évszázadok óta ihlet meg írókat és költőket. A nyár legmisztikusabb éjszakájához számos babona és hiedelem fűződik, a termékenységi rítusoktól az egészségvarázsláson át a szerelemvarázslásig.