Idén is megtartják a CityRocks rockflashmobot Dunaújvárosban

Többszázan zenélnek majd egyszerre.

2022. március 26., 10:51

Szerző:

A CityRocks visszatér Dunaújvárosba, a tavalyi rockflashmob után ezúttal augusztus 4-5-6-án egy háromnapos zenésztábor keretében – közölték a szervezők az MTI-vel. A tervek szerint az első napon a Szalki-szigeten több zenekarnak, jam sessionöknek adnak helyet, örömzenéléseket szerveznek.

Másnap, az esti órákban a Dunaújvárosi Stadionban a CityRocks nagyzenekar ad majd egy kétórás koncertet: az egyedi színpadrendszeren 120-140 rockzenész mellett taiko dobosok, fúvósok játszanak majd együtt hazai és nemzetközi slágereket egy gyermekkórus közreműködésével. A napot a Hollywood Rose koncertje zárja.

 Az utolsó napon 40-50 zenész részvételével egy rockkamion járja majd Dunaújváros utcáit. A CityRocks tavalyi, dunaújvárosi rockflashmobján mintegy 400 zenész vett részt. A szervezők idén is terveznek ilyen rockflashmobot, ennek időpontját és helyszínét hamarosan bejelentik.

(Kiemelt kép: CityRocks)

 

Elhunyt Böszörményi Gyula József Attila-díjas író. Az alkotót június 29-én, 57 évesen érte a halál - tudatta pénteken Facebook-oldalán kiadója, a Könyvmolyképző.

Tegnap futótűzként járta be a magyar sajtót, hogy több más tartalommal együtt gyakorlatilag egyik pillanatról a másikra eltűnt az HBO Max előfizetéses videostreaming-szolgáltató kínálatából a tavaszi időszak legnépszerűbb lokális tartalma, A besúgó című sorozat. A streamingszolgáltató szerint ez természetes jelenség, az SVOD szolgáltatók tartalmi kínálatának önkényes variálása azonban több szempontból is aggályos lehet.