Elhunyt Csiba Lajos, a Magyar Rádió egykori zenei szerkesztője

79 éves volt. 

2022. január 30., 15:30

Szerző:

Hetvenkilenc éves korában elhunyt Csiba Lajos, korábban a Magyar Rádió, a halála előtti másfél évtizedben a Magyar Katolikus Rádió zenei szerkesztője – közölte a Magyar Katolikus Rádió a honlapján.

A tájékoztatás szerint a pénteken elhunyt Csiba Lajos, 1943-ban született a Nógrád megyei Szirákon. 1969-től dolgozott a Magyar Rádióban, számos híres könnyűzenei műsor fűződik a nevéhez. A rádió életmű nívódíjasa, illetve eMeRTon-díjas.

A Katolikus Rádió munkatársai osztoznak a család gyászában

– olvasható a honlapon.

(Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: Unsplash)

A megvalósítással megbízott Városliget Zrt. szerint egy ekkora volumenű ingatlanfejlesztési projekt esetében, mint az Operaház, teljesen normális, hogy az átadás után még hibajavításokat végeznek. A hibajavítások azonban késnek, elhúzódnak, vagy az átadást követően hét hónappal még el sem készültek, és ez okozott már életveszélyes helyzetet is előadás közben.

Nik West, Rick Astley, a Thievery Corporation, a Dirty Loops és az Incognito is fellép a jövő évi Paloznaki Jazzpikniken. A tizenegyedik alkalommal megszervezett fesztivál 2023. augusztus 3-től 5-ig tart a Balaton-felvidéken közölték a szervezők kedden az MTI-vel.

2022. november 23., 12:25

A hard rock és a heavy metal legendája, az angol Deep Purple ad koncertet 2023. július 16-án a Papp László Budapest Sportarénában.