Kocsmai verekedésbe keveredett Sólymos László szlovák környezetvédelmi miniszter

2020. január 23., 08:59

Szerző:

Szerda kora este bevitte a rendőrség Sólymos László (Híd-Most Párt) környezetvédelmi minisztert, aki egy pozsonyi vendéglőben keveredett verekedésbe. A Plus 7 dni információi szerint betörték egy vendéglő kirakatát, a Paraméter információi szerint a társa volt a tettes.

Mindketten alkohol hatása alatt álltak. A Parameter úgy tudja, hogy családi tragédia áll az ügy hátterében, a miniszter édesanyját nagyon súlyos állapotban kórházban kezelik. A miniszter a kihallgatás után, este 10 óra körül távozott a rendőrségről.

A Sme napilap azt közölte, hogy a miniszter testvérével tartózkodott az étteremben, vele veszett össze, majd az étterem alkalmazottaival keveredtek vitába. Miután ki lettek küldve az étteremből, Sólymos testvére belerúgott a kirakatba, ami betörött. A rendőrök ezután állították elő a minisztert és testvérét – írta az Új Szó

Vádemelés nélkül lezárta a csíkszeredai ügyészség azokat a büntetőjogi eljárásokat, amelyeket az úzvölgyi katonatemetőben a nacionalista Calea Neamului (Nemzet útja) egyesület által tavaly engedély nélkül felállított 150 fakereszt ügyében indított - tudatta szerdán a Maszol.ro hírportál a magyargyűlölő Mihai Tirnoveanunak, az egyesület vezetőjének a Facebookon közzétett bejelentését ismertetve.