Szexorgiát rendeztek a laktanyában

Nyolc katona és egy nő szerepelt egy videón, több tucatnyian nézték a „minőségi” eseményt.

2022. június 18., 14:21

Szerző:

Több száz brit ejtőernyős katonát tiltottak el egy balkáni NATO-gyakorlattól, miután nyilvánosságra került egy laktanyában készült szexvideó, írja Times alapján a 444.hu

Mint kiderült, a felvételen nyolc katona és egy civil nő szerepel, akik konszenzuális orgián vettek részt, miközben több tucatnyian nézték őket.

A lap szerint öt hónap alatt 31 alkalommal csempészték be a nőt a laktanyába.

Bár nem történt bűncselekmény, Patrick Sanders vezérkari főnök a tábornokoknak és parancsnokoknak küldött levelében azt írta: nem akarja külföldön kockára tenni a brit hadsereg tekintélyét. Álláspontja szerint az ilyen viselkedés elfogadhatatlan, és arra jutott, hogy az érintett ejtőernyős egység nem az elvárt fegyelmet és tiszteletet tanúsítja.

 (Kiemelt kép: Brit katonák a Swift Response 22 hadgyakorlaton, Észak-Macedóniában, 2022. május 12-én. Fotó: AFP)

Vádemelés nélkül lezárta a csíkszeredai ügyészség azokat a büntetőjogi eljárásokat, amelyeket az úzvölgyi katonatemetőben a nacionalista Calea Neamului (Nemzet útja) egyesület által tavaly engedély nélkül felállított 150 fakereszt ügyében indított - tudatta szerdán a Maszol.ro hírportál a magyargyűlölő Mihai Tirnoveanunak, az egyesület vezetőjének a Facebookon közzétett bejelentését ismertetve.