Plüssmackóba bújt az autótolvaj a rendőrök elől – sikertelenül

A 18 éves fiút a rendőrök autólopás miatt keresték otthonában, aki egy másfél méteres plüssállatba bújt el. A probléma ott kezdődött, hogy a rendőröknek feltűnt, hogy a plüssmackó mozog és lélegzik.

2022. augusztus 11., 11:07

Szerző:

A 18 éves rochdale-i Joshua Dobson azért keresték a rendőrök, mert májusban ellopott egy autót, valamint nem fizetett üzemanyagért egy bnezinkúton – írta a Dailymail. A rendőrség kinyomozta hol lakik a fiú, ahol a rendőrök először nem találták Joshuát, csak egy másfél méteres plüssmackót.

Joshua végül azért bukott le, mert mozgolódott, valamint – érthetően – lélegzett a plüssállattban, ami szemet szúrt a rendőröknek. A Rochdale-ben történt bizarr letartóztatásának részletei a pénteki ítélethirdetésen derültek ki a manchesteri magisztrátusi bíróság előtt.

A meghallgatásból kiderült, hogy egy Mitsubishi ASX-et lopott el, valamint 30 font értékű üzemanyaggal lógott meg egy benzinkútról. 

A rochdale-i rendőrség a szokatlan rejtekhelyet és történetet Facebookon is megosztotta.

Dobsont végül elítélték gépjárműlopásért, jogosítvány nélküli vezetésért és fizetés nélküli eltűnésért egy benzinkútról.

(Kiemelt kép forrása: Facebook)

 

2022. szeptember 28., 17:38

Tízezrek követelték szerda délután Prágában, Brünnben (Brno), Ostravában és más cseh nagyvárosokban a Petr Fiala miniszterelnök vezette jobboldali ötpárti kormány lemondását és Csehország politikai irányultságának módosítását.

2022. szeptember 28., 16:43

Elon Musk, a Tesla Inc. alapítója és vezetője áll a Forbes magazin 400 leggazdagabb amerikai listájának élén. Musk nettó vagyona egy év alatt több mint 60 milliárd dollárral 251 milliárd dollárra nőtt.