Kapitális jégcsap zuhant egy orosz tábornokra

A rendkívüli helyzetek minisztériumának operatív irányítási osztályát vezető tábornokra a Nemzeti Válságkezelő Központ tetejéről zuhant egy óriási jégcsap. 

2022. december 29., 12:28

Szerző:

Súlyosan megsérült egy orosz tábornok egy lezuhanó jégcsap miatt december 27-én – erről írt az Insider orosz nyelvű hírportál nyomán a Magyar Hang. Anatolij Jelizarov az orosz rendkívüli helyzetek minisztériumának tábornoka, és

épp az ebédszünete alatt sétált az utcán, amikor a Nemzeti Válságkezelő Központ épületének tetejéről ledőlő óriási jégcsap ráesett.

A tábornokot súlyos sérülésekkel kórházba szállították – közölte a minisztérium sajtószolgálata. Jelizarov egyébként a rendkívüli helyzetek minisztériumának operatív irányítási osztályát vezeti.

A Dorogomilovszkiji Kerületi Ügyészség közölte, hogy vizsgálatot indított az incidens körülményeinek és okainak feltárására, valamint az épület karbantartásáért és jégmentesítéséért felelős személyek felkutatására.

(Kiemelt képünk: Jégcsapok lógnak egy ház tetejéről ónos esőben a Békés megyei Gádoroson 2021. december 27-én. MTI/Rosta Tibor)