Lezavarták a pályáról a focistát, durva bunyó lett a vége - Videó

Nem akart eleget tenni a bíró döntésének.

2021. július 23., 09:50

Szerző:

A saját társainak kellett a pályán visszaszorítania Marcelo Daniel Musto dél-amerikai focistát, mert a játékos indulatosan rárontott volna az ellenfelére, a hazai Martínez Borjára. Az incidens azután történt, hogy a Copa Sudamericana nyolcaddöntőjének 96. percében a hazaiak játékosát a félpályánál felrúgta Marcelo Daniel Musto.

A játékost a gáncsolásért kiállította a bíró, de az indulatos futballista verekedni próbált, társai csak nagy nehézségek árán tudták levinni a pályáról – írta az Origo

Másodpercek alatt egyre több játékos kezdte lökdösni és taszigálni egymást, a kispadtól is többen beszálltak a csetepatéba. Az egyik futballista próbálta lefejelni a támadó habitusú Marcelo Daniel Mustót, akit egy kisebb tömegnek kellett végül nagy nehezen lerángatnia a pályáról.

A mérkőzés egyébként is rendkívül feszült volt, összesen három futballista jutott a kiállítás sorsára. A Nacional a hosszabbítás 12. percében szerzett győztes gólt, de az összesített eredmény alapján mégis a Penarol jutott tovább. 

(Kiemelt kép: A Penarol és a Nacional csapata játszik egymással a dél-amerikai Copa Sudamericana nyolcaddöntőjében 2021.07.22-én Uruguayban. Fotó: Pablo Porcciuncula / AFP)

Vádemelés nélkül lezárta a csíkszeredai ügyészség azokat a büntetőjogi eljárásokat, amelyeket az úzvölgyi katonatemetőben a nacionalista Calea Neamului (Nemzet útja) egyesület által tavaly engedély nélkül felállított 150 fakereszt ügyében indított - tudatta szerdán a Maszol.ro hírportál a magyargyűlölő Mihai Tirnoveanunak, az egyesület vezetőjének a Facebookon közzétett bejelentését ismertetve.