Ez kínos – Szexvideót osztott meg magáról Joe Biden botrányhős fia

Egy sor amatőr pornófelvételt rögzített és töltött fel.

2022. június 3., 15:21

Szerző:

Tucatnyi amatőr szexvideót készített és töltött fel magáról Joe Biden fia, Hunter Biden. Mindez most az általa 2020-ban elhagyott laptop átvizsgálásának adataiból derült ki. A londoni Times arról írt, hogy a videókon

az elnök fia látható, ahogyan prostituáltak szolgáltatásait veszi igénybe, majd azokat saját Pornhub oldalára töltötte fel.

Hunter arra azért a felvételek tanúsága szerint figyelt, hogy azokon az ő arca ne látsszon, de a laptopot érintő nyomozati anyagokból most mégis fény derült szerepére. Hunter Biden már 2020-as elnöki kampány óta nagyon sok fejfájást okoz apjának, Joe Bidennek. Akkor a demokrata irányultságú sajtó Hunter laptopbotrányáról azt írta, az arról kikerült, ukrajnai korrupciót sejtető adatok teljes egészében orosz eredetű álhírek, azóta azonban a New York Times riportere is elismerte, hogy ez nem volt így.

A Trump és Biden közötti, elnökválasztási kampányban egyes nagy közösségi médiaplatformok még a Hunter Biden botrányáról szóló cikkek többségének megosztását sem engedélyezték, arra hivatkozva, hogy az értesüléseik álhíreken alapulnak.

Az amerikai Igazságügyi Minisztérium azonban mindezek ellenére töretlenül folytatja a fellelt laptopon található adatok alapján a külön vizsgálatot az elnök fiának különböző adóügyi és gazdasági visszaélésének gyanújával.

(Kiemelt kép: Hunter Biden a Fehér Házban 2022. április 28-án. Fotó: Mandel Ngan / AFP)