A floridai Disney World alkalmazottja évekig fotózta a látogatókat – a szoknyájuk alatt

Miután a videókukkoló lebukott, letartóztatták. Saját bevallása szerint legalább ötszáz felvételt tárolt a telefonján.

2023. április 24., 16:55

Szerző:

Letartóztatták a floridai Disney Wolrd egyik volt alkalmazottját, miután március végén lebukott, hogy a park egyik látogatójának a szoknyája alatt készít videót – írja a CNN azok alapján a rendőrségi jegyzőkönyvek alapján, amelyek a birtokába jutottak.

 A hatóságokat először március 31-én riasztották a Disney's Hollywood Studioshoz, miután a Star Wars-fénykardbolt egyik alkalmazottja észrevette, hogy a kollégája, a 26 éves Jorge Diaz Vega egy nő szoknyája alá benyúlva készít videót.

Vallomásában Diaz Vega elismerte, hogy körülbelül hat éve készít fotókat és videókat ismeretlen nők szoknyája alá benyúlva. A férfi a hatóságoknak azt mondta, a becslése szerint körülbelül 500 ilyen felvétel lehet a telefonján. A nyomozóknak azt mondta, azért készítette a felvételeket, mert „szexuális kielégülést” okoztak neki, és nehezére esett hasonló tartalmakat találni az interneten.

Diaz Vegát március 31-én tartóztatták le videókukkolásért, 2500 dolláros óvadékot szabtak ki rá, amit a jelek szerint le is tett, szabadlábon várhatja a tárgyalását.

A Disney a CNN megkeresésére nem kommentálta az esetet, annyit közöltek csupán, hogy Diaz már nem az alkalmazottjuk.

(Kiemelt képünk: Rajongók nézegetik a kaliforniai és floridai Disneyland parkban 2019-ben megnyíló új Star Wars témapark makettjét a D23 expo rajongói kongresszuson a kaliforniai Anaheimben található Convention Centerben 2017. július 15-én. Mark RALSTON / AFP)