Eltévedtek a kommandósok, nyugdíjas párra csaptak le a drogkereskedő helyett

A nyugdíjas pár női tagjához mentőt kellett hívni. Sokkos állapotba került. 

2022. október 20., 12:33

Szerző:

Szerdán reggel Nagykárolyban a csendőrség kommandósai egy társasház negyedik emeleti lakásába törtek be reggel hat órakor. A kommandósok egy drogkereskedőn akartak rajtaütni, és ennek megfelelően agresszív módszerekkel hatoltak be a lakásba,  de az emeletet azonban eltévesztették, hiszen a gyanúsított egy emelettel lejjebb lakott.  A kommandósok egy nyugdíjas párra törték rá az ajtót.

Az ijedtségtől a nyugdíjas pár női tagja elájult, a kommandósoknak ki kellett hívniuk a mentőket hozzá. Az idős nő lányát természetesen felháborította az eset. Azt állítja, hogy édesanyja még mindig sokkos állapotban van,  nemes egyszerűséggel nem tér napirendre a történtek felett. Az idős hölgy azóta amnéziában szenved, csak arra emlékszik, hogy a kommandósok betörték az ajtót.

A hatóságok azzal védekeznek, hogy azért kellett erőszakkal behatolni, mert hiába kopogtak, de senki nem engedte be őket.  Nem faltörő kossal törték be az ajtót, csak benyomták, állítja a csendőrség.
(via foter.ro)

(Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: Merész Márton/168.hu)

A NATO továbbra is háborúra kényszeríti Kijevet – jelentette ki Dmitrij Peszkov orosz elnöki szóvivő újságíróknak csütörtökön az észak-atlanti szövetség bukaresti külügyminiszteri tanácskozását értékelve.