Egy férfi lelőtte a Subway dolgozóját, mert túl sok majonézt tett a szendvicsébe

Atlantában 2022-ben több mint 70 gyilkosság történt, ami 19 százalékos növekedés a 2021-es év azonos időszakához képest az atlantai rendőrség legfrissebb adatai szerint.

2022. június 28., 13:23

Szerző:

Egy férfi megölt egy alkalmazottat, egy másikat pedig megsebesített egy atlantai Subway étteremben a hétvégén, mert „túl sok majonézt tettek a szendvicsére” – közölte a rendőrség hétfő reggel. A lövöldöző két dolgozóra lőtt rá, egy 26 éves nőre, aki belehalt sérüléseibe, és egy 24 éves nőre, aki jelenleg is kritikus állapotban van – írja a Washington Post. A sebesült nő 5 éves gyermeke a történtek alatt az étteremben tartózkodott.

Willie Glenn, az étterem társtulajdonosa szerint a nők „mintaalkalmazottak” voltak, akik körülbelül három hete kezdtek el ott dolgozni. 

A rendőrség vasárnap este letartóztatott egy 36 éves atlantai férfit a belvárosi étterem közelében. Atlantában 2022-ben több mint 70 gyilkosság történt, ami 19 százalékos növekedés a 2021-es év azonos időszakához képest a rendőrség legfrissebb adatai szerint. Az Atlanta Journal-Constitution szerint 2021-ben 160 gyilkosság történt, ami 1996 óta a legmagasabb szám.

(Kiemelt képünk: A Detroit környéki aktivisták Detroit városában, a Spirit Plazán gyűltek össze, hogy 2021. március 27-én Stop ázsiai gyűlölet gyűlést és felvonulást tartsanak, szolidaritást vállalva az ország városaival, amelyek a fehér felsőbbrendűség és a rasszizmus ellen küzdenek, ami 2021. március 16-án nyolc emberéletet követelt az atlantai spa lövöldözésben. Fotó: Adam J. Dewey/NurPhoto)