Trump újra nagyot futott: démonokról hadováló kamudoktor videóját osztotta meg, aki szerint nem kell maszk, mert van gyógymód

2020. július 29., 19:23

Szerző:

Az Egyesült Államok elnöke a minap egy "Amerika Frontvonalban Dolgozó Doktorai" (America's Frontline Doctors, AFD) nevű szervezet videóját osztotta meg - szúrta ki a 444.hu.

A videóban fehér köpenybe öltözött emberek arról magyaráznak az amerikai Legfelsőbb Bíróság lépcsőjén állva, hogy "nem kell maszkot viselni", mert a covidra "van gyógymód". Hogy aztán gyógymódként azt a hidroxiklorokint propagálják, aminek maga Donald Trump is lelkes híve, és amiről az elmúlt hetekben kutatások sora bizonyította, hogy jobb esetben is csak hatástalan.

Az AFD videóját pár órán belül a Twitter, a Facebook és a Youtube is törölte, de nem elég gyorsan ahhoz, hogy addigra ne jusson el tízmilliókhoz, és ne reposztolja Trump mellett fia, ifjabb Donald is, akinek ezért a Twitter fél napra korlátozta is a hozzáférését saját fiókjához.

A videó - és az ADF - egyik főszereplője a houstoni gyermekorvos/lelkipásztor, Stella Immanuel, akinek előadásai alapján a nők cisztás, daganatos megbetegedései, illetve a férfiak erekciós zavarai is ugyanarra az okra vezethetők vissza:

a betegségben szenvedők az álomvilágban démonokkal és boszorkányokkal létesítettek szexuális kapcsolatot.

Hogy honnan lehet tudni, hogy valaki az álomvilágban démonokkal szexszel, azt a 444.hu Immanuel tanításai nyomán részletesen ecseteli. 

Donald Trump
Fotó: MTI/EPA

Immanuelék videóját azonnal felkapták Trump legelvakultabb rajongói. Hogy ez a közeg mekkora, és milyen aktív, azt jelzi, hogy az AFD videóját hiába távolította el órákon belül az összes nagy közösségi oldal, és hiába törölte az AFD weboldalát a tárhelyszolgáltatója, addigra már csak a Facebookon volt olyan poszt, amin már 16 millió megtekintés volt. A jelenségen fennakadt amerikai sajtó ezt a május nagy pandémiás kamuvideója, a Plandemic elérésével vetette össze, amit csak egy hét után töröltek a közösségi médiából, ám annyi idő alatt is csak úgy 8 millió emberhez jutott el.

 

Immanuel nem vette túl jó néven, hogy törölték a videóit és a Facebook a profilját is. A Twitteren üzente, hogy amennyiben a Facebook nem állítja vissza azonnal az oldalát, "a számítógépeik elkezdenek összeomlani", mert "nem vagytok nagyobbak Istennél, ezt megígérhetem. Ha nem állítják vissza az oldalamat, a Facebook Jézus nevében összeomlik".

Immanuellel szemben Trumpot nem rendítette meg a videók törlése. "Valami okból az internet azt akarta, hogy vegyék le, ők meg levették. Gondolom a Twitter levette, és úgy gondolom a Facebook is levette. Nem tudom miért, szerintem ők nagyon nagyrabecsült doktorok" - írta, és "lenyűgözőnek" nevezte a nőt, aki a hidroxiklorokint dicsőítette. Ez a leírás a videóban szereplő orvosok, oltásellenes aktivisták és ügyvédek közül Immanuelre illik, ő az, aki nő és a hidroxiklorokint dicsőítette.