Bocsánatot kért Meghan Markle-től a brit napilap

Eleget tettek a bírósági döntésnek. 

2021. december 27., 09:26

Szerző:

December elején számolt be arról a BBC, hogy Meghan Markle pert nyert a Mail on Sunday nevű brit napilap ellen, miután a lap kiszivárogtatta Markle egyik személyes, kézzel írott levelét, melyet az apjának írt.

A bíró szerint a lap kiadója, az Associated Newspapers Ltd. visszaélt Markle adataival. A kiadó ugyan fellebbezett, de a brit fellebbviteli bíróság ezt elutasította. A napilap hivatalosan is bocsánatot kért Markle-től a legújabb nyomtatott számuk harmadik oldalán, illetve a Daily Mailen is egy kisebb hasábban – írja a Hollywood Reporterre hivatkozva a 24.hu.

Markle is kiadott egy hivatalos közleményt, szerinte ez a győzelem nem az övé, sokkal inkább azoké, akik félnek kiállni az igazukért. Ebben úgy fogalmaz: 

"Ami számít, hogy együtt elég erősek vagyunk ahhoz, hogy átalakítsuk ezeket a lapokat, hogy ne engedhessék meg a gyűlöletkeltést, és az abból történő profitálást."

(Kiemelt képünk: Harry herceg és Meghan Markle, DANIEL LEAL-OLIVAS / AFP / POOL)

 

 

 

Tegnap 21:06

A „barátságtalan államokhoz” kötődő külföldi tulajdon, köztük ukrán üzletemberek vagyontárgyainak államosításáról fogadott el pénteken határozatot az Oroszország által Ukrajnától 2014-ben elcsatolt Krím államtanácsa, a listán mintegy félezer objektum szerepel.

Tegnap 17:53

Januárban 53 éves mélypontra süllyedt Amerikában a munkanélküliségi ráta. A szabadidős- és vendéglátóipar 128 000 új munkahelyet teremtett, és ezzel az összes ágazat élére állt. Jelentősen bővült még a szakmai és üzleti szolgáltatások (82 000), a kormányzati szektor (74 000) és az egészségügy (58 000).