Ázsiai embereket gúnyoltak ki a francia válogatott focistái

Előkerült egy botrányos videó Antoine Griezmannról és Ousmane Dembéléről. Egy szállodában történt az eset.

2021. július 2., 18:18

Szerző:

Antoine Griezmannról és Ousmane Dembéléről került elő egy olyan felvétel, amelyen ázsiai embereken gúnyolódnak. A videó feltehetőleg Japánban készült, az FC Barcelona útja során, két évvel ezelőtt. A csatárok valószínűleg PES-ezni szerettek volna, de nem tudtak technikai okok miatt. A segítségükre siető szakemberekről minősíthetetlen hangon beszéltek, különösen Dembélé.

Ilyenek hangzanak el a videóban:

  • Ez a sok ronda arc csak azért van itt, hogy mi PES-ezhessünk. Nem szégyellik magukat?
  • Basszus, ez a nyelv...
  • Ebben az országban értetek a technikához, ugye?

Nem ez az első, hogy a francia válogatottról negatív hírek terjednek az Európa Bajnokság ideje alatt. A svájciaktól kapott vereség után például keresték a kifogásokat a játékosok, de a hozzátartozók is összevitatkoztak a nézőtéren. A vereséget arra fogták, hogy nem volt jó a magyar szálloda, ahol pihentek.

(Kiemelt kép: Antoine Griezmann (j) és Ousmane Dembele a francia válogatott edzésén Nyizsnij Novgorodban 2018. július 5-én. Franciaország másnap Uruguay ellen játszik az oroszországi labdarúgó-világbajnokság negyeddöntőjében. Fotó: MTI / EPA / Franck Robichon)

 

 

Vádemelés nélkül lezárta a csíkszeredai ügyészség azokat a büntetőjogi eljárásokat, amelyeket az úzvölgyi katonatemetőben a nacionalista Calea Neamului (Nemzet útja) egyesület által tavaly engedély nélkül felállított 150 fakereszt ügyében indított - tudatta szerdán a Maszol.ro hírportál a magyargyűlölő Mihai Tirnoveanunak, az egyesület vezetőjének a Facebookon közzétett bejelentését ismertetve.