Feltörte a bezárt kocsmát, és ólomrészegre itta magát egy szomjas brit

Máshol se könnyű a karantén.

2021. január 29., 14:27

Szerző:

A harmincéves Marius Petrikas több, mint 21 ezer fontnyi, azaz több, mint 85 millió forintnyi kárt okozott egy newcastle-i kocsmában miután betört, és felforgatta az egész helyet.

A férfi először rendesen berúgott, aztán mintha egy filmben érezte volna magát, mindent letépkedett a falakról, és sörös hordókkal elbarikádozta magát a kocsmában - írja a Daily Star nyomán a Bors.

A barikád annyira mégsem sikerülhetett tökéletesre, ugyanis a férfira a tulajdonos talált rá, ahogy az egyik kanapén horkolt. Reggel hatkor találtak rá.

Az eset még tavaly augusztusban történt, most tartották az egyik tárgyalást, amin kiderült még, hogy Petrikas nagyon módszeresen járt el, amikor be akarta biztosítani magát, kitépte a kamerákat is a falból, és a légkondit is letépte a plafonról.

A férfi nem volt idegen a rendőröknek, egy alkalommal szétverte a lakását, miután a főbérlő megkérte, hogy költözzön ki. Akkor bútorokat dobált ki az ablakon, szintén elbarikádozta magát.

A rendőrök hatszor sokkolózták le a megvadult férfit, de semmi hatása nem volt rá. Később aztán kiugrott az ablakon, betörte a fejét, nekirontott a rendőröknek, egyet meg is harapott, mire végre le tudták tartóztatni.