A krematóriumban vették észre, hogy életben van a hullazsákban fekvő nő

Már halottnak nyilvánítottak és csak a krematóriumban vették észre, hogy a hullazsákban fekvő brazil nő életben van. 

2023. december 2., 08:51

Szerző:

Halálra rémült az a krematóriumi dolgozó, aki rátalált a hullazsákban lévő, ám még lélegző Norma Silveira da Silvára. A 90 éves brazil nő, akinek a bőre még meleg volt, nehezen kapott levegőt. Segítséget nem tudott kérni, mert nem volt az eszméleténél. Mindenesetre élt, noha egy nappal korábban, november 25-én este halottnak nyilvánították – írja a Blikk. „Este 23:40-től hajnali 1:30-ig a hullazsákban volt, amelyben kis híján megfulladt” — mondta a krematóriumban dolgozó alkalmazott – írja az Uniland.  A nőt azonnal visszaszállították a kórházba, de órákkal később valóban meghalt.

A nyomozók most azt vizsgálják, hogyan hibázhatott ekkorát a kórház. Norma családja azt tervezi, hogy bepereli a kórházat – árulta el egy rokonuk, aki azt is elmondta, hogy az idős asszony halotti anyakönyvi kivonatán fertőzés szerepelt a halál okaként, illetve arról is beszélt, hogy a holttestet még azelőtt a krematóriumba küldték, hogy a családtagok láthatták volna. 

Azt nem lehet tudni, hogy a hullazsákban töltött idő mennyire játszott szerepet Norma későbbi halálában. A brazil hatóságok teljes körű vizsgálatot ígérnek. Santa Catarina állam Regionális Orvostudományi Tanácsa kijelentette, a helyzet tisztázása után megteszik a szükséges lépéseket.

(Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: Pixabay)

Ukrajna 2024-ben nemcsak védekezik az országot támadó orosz hadsereg ellen, hanem új ellentámadást is készít elő – jelentette ki Volodimir Zelenszkij ukrán elnök a FoxNews amerikai hírtelevíziónak az ukrajnai frontvonal közelében adott interjújában, amelyet az Ukrajinszka Pravda hírportál pénteken szemlézett.

Kötelező lesz a Putyinnal készített két órás interjú elemzése és oktatási használata az orosz iskolákban. Putyin mondanivalója annyira jelentős oktatási forrás, hogy társadalomismeret, történelem, irodalom, számítástechnika és az idegen nyelvű órákon is javallott azt elemezni.