Varga Judit: Ütnek, rúgnak, harapnak, új gyermekvédelmi intézkedések jönnek

A miniszter szomorúságának adott hangot, miszerint „több tagállami kormányzat felült a Brüsszelből és a tengerentúlról gerjesztett gender-propagandának”.

2023. április 7., 20:19

Szerző:

Mint ahogyan arról mi is megemlékeztünk, immár 15 uniós tagállam jelentette be, hogy részt vesz az Európai Bizottság (EB) oldalán a melegek jogait sértő törvényi rendelkezések miatt Magyarország ellen indított európai perben. 

Erre válaszul érkezett Varga Judit minapi Facebook bejegyzése, mely kétséget sem zár ki afelől, hogy mi a kormányzat álláspontja ez ügyben:

„Nem fogunk engedni a nyomásgyakorlásnak, meg fogjuk védeni a gyermekeinket!
A balliberális sajtó örömmámorban számolt be arról, hogy a korrupt Európai Parlament mellett mely országok csatlakoztak az Európai Bizottsághoz a magyar gyermekvédelmi törvény ellen indult perben. Azt azért már most szögezzük le, hogy egy ilyen eljárásban nem a beavatkozók száma dönt, hanem már amennyiben bízhatunk az Európai Bíróság független ítélethozatalában – az uniós jog rendeltetésszerű/megfelelő értelmezése, például, hogy hol válik el a nemzeti hatáskör az uniós hatásköröktől”

– olvasható a bejegyzésben.

Tovább folyatatódik a bejegyzés, mely további intézkedések foganatosítását is bejelenti:

Ütnek, rúgnak, harapnak, megbélyegeznek, de senki sem mehet szembe a tavaly áprilisi népszavazás eredményével és 3,7 millió magyar ember egybehangzó akaratával.

Meg fogjuk védeni gyermekeinket és ki fogunk tartani a gyermekvédelmi törvényünk mellett, sőt,

ősszel újabb intézkedéseket fogunk benyújtani az Országgyűlésnek.

Magyarországon lesz Európa legszigorúbb gyermekvédelmi szabályozása.

(Kiemelt képünk: Varga Judit Hivatalos Facebook-oldala)

Tegnap 12:37

Karsai Dániel már minden pillanatban segítségre szorul, mozgásképtelen, már enni és inni sem tud. A volt alkotmányjogász mindent elrendezett maga körül, már csak arra koncentrál, hogy minél értelmesebben töltse el a hátralévő idejét.