Varga Judit szerint Németország elesett

A  miniszter megvizsgálta az új német kormányprogramot. 

2021. november 28., 06:53

Szerző:

Németország elesett!  Az új kormány programjának kihirdetése révén ötödik sebességbe kapcsolt gender-őrület is” – írja közösségi oldalán Varga Judit igazságügyi miniszter. 

A politikus mindezt azzal kapcsolatban írja, hogy az új német kormánykoalíció programja az LMBTQ közösséggel is foglalkozik, illetve lehetővé tenné azt is, hogy a nemváltó műtéteteket német adófizetői pénzekből finanszírozzák. Varga Judit azt is kifogásolja, hogy az Ampel-koalíció szorgalmazná az uniós tagállamok részére, hogy elismerjék a szivárványcsaládokat, és az azonos neműek házasságát. 

„Láthatjuk, hogy az LMBTQ-propaganda Németországot is ledöntötte a lábáról, egyre nagyobb szükség van tehát azokra a közép-európai országokra, amelyek a keresztény értékek és a józan ész mentén védik a jövő generációit a woke forradalmától. Mi, magyarok kitartunk és megálljt parancsolunk ennek az őrületnek!”

– írta Varga Judit. 

(Kiemelt kép forrása: Varga Judit Facebook-oldala)

A Závecz közvélemény-kutatása szerint Magyar Péter pártjának EP-listája a kutatás első felében jelentősen megelőzött minden ellenzéki pártot a DK–MSZP–Párbeszéd kivételével, így a harmadik helyen szerepel a rangsorban. A teljes lakosság 11%-a, a biztos szavazók 14%-a voksolna rá.