„Vandálkodásra” kérte fel a Kétfarkú Kutyapártot a szombathelyi önkormányzat

Szombathelyen szerették az emberek a Kétfarkú Kutyapárt négyszín festését.

2022. szeptember 2., 15:18

Szerző:

A Kétfarkú Kutya Párttal korábban már többször is igazoltatták a megrepedt járdák négyszínfestései miatt. Olyan is előfordult, hogy az FKF-től kiérkeztek, és azon nyomban „magasnyomású vízsugárral mosták le a közveszélyes színeket a járdáról.” Pécsett még be is vitték őket a rendőrök, pedig még fizetésemelést is ígértek nekik.

 

Szombathelyen azonban olyan dolog történt, ami eddig még sosem: felújították a töredezett-négyszínfestett járdát az uszodával szemben, és arra kérte a pártot a város önkormányzata, hogy fessék újra a szakaszt, ugyanis szerették az emberek. 

Az egyik helyi lapban ugyan „eléggé gáznak” minősítették, hogy színekkel borítsák be a vadiúj, drágán felújított járdát, de a cikk végén a szavazás eredményei egyértelműen megmutatták, hogy az emberek örültek a négy színnek. 

(Kiemelt kép: A szombathelyi önkormányzat megkérte a KKP-t, hogy fesse újra a négyszínt a felújított járdára. Forrás: https://ketfarkukutya.mkkp.party/

Tegnap 21:43

Magyarország gázellátása biztosított és az lesz a téli hónapok alatt is - mondta a Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatok fejlesztéséért felelős államtitkára az M1 aktuális csatorna kedd esti műsorában.

A parlament 151 igen, 12 nem szavazattal és 19 tartózkodás mellett fogadta el az európai uniós költségvetési források felhasználásának ellenőrzésével összefüggő egyes, a közfeladatot ellátó közérdekű vagyonkezelő alapítványokat, a Nemzeti Adó- és Vámhivatalt, valamint az Európai Csalásellenes Hivatal ellenőrzéseit érintő törvények módosítását.