Újabb híreséggel erősít a Gattyán-párt

Zuglóban úgy néz ki, rengeteg jelölt lesz 2022-ben.

2022. február 9., 12:03

Szerző:

Gattyán György tavaly év végén jelentette be, hogy elindul a 2022-es választásokon, azóta pedig több jelöltet is bemutatott már az egyelőre zavaros célkitűzéseket felmutató Megoldás Mozgalom. A magyar futball legenda Détári Lajos és VV Tommyboy bejelentése után az is kiderült, hogy Zuglóban a Z'Zi Labor zenekar frontemerét, Janicsák Istvánt indítják, írja az Azonnali.

Janicsák a közleményben kifejtette, régóta tervezi a közéleti szerepvállalást:

„Régóta él bennem a vágy, hogy ne csak a dalszövegeimmel, zenémmel tegyek az emberekért, hanem olyan valós megoldásokat is kínáljak, amelyek a kerületemben élők javát szolgálhatják. Azt gondolom, az elmúlt időszak helybenjárása és egymásnak feszülő pártideológiák helyett, itt az ideje, hogy eredményeket lássanak a választók! Én ezért fogok dolgozni!”

Janicsák indulásával egyre inkább többszereplősnek tűnik a zuglói körzet. Az általánosságban ellenzékinek mondható Zuglóban jelen állás szerint a fideszes Borbély Ádámmal, az ellenzéki Hadházy Ákossal mérkőzik meg, de több kisebb név is indul Budapest 8-as számú választókörzetében: a Mi Hazánk Czeglédi Jánost, az MKKP-tól Róza Reginát, az ISZOMM/Munkáspárttól pedig Galba-Deák Ádámot indítja itt.

(Kiemelt kép: Megoldás Mozgalom)