Trágárkodva válaszolt a barátja nevében Csintalan Sándor arra, készített-e zsarolóvideót Simicska Lajos

2018. július 20., 13:20

Szerző:

Megkérdezte Simicska Lajos jóbarátját, s alkalmazottját, azaz Csintalan Sándort a zoom.hu arról az értesülésről, ami szerint Simicska letétbe helyezte az „atombombát”, vagyis egy videomonológot, amelyen Orbán Viktorral közös ügyeiről beszél, azzal, hogy hozzák nyilvánosságra, ha bármi történne vele.

Csintalan, aki a cikk szerint egyébként baráti viszonyban van Simicskával, a következőt válaszolta a portálnak:

„A faszom kivan az ilyen baromságokkal, jobb lenne, ha a Népszava inkább a Puch Laci faszával szórakozna, esetleg azzal, hová rakták be neki."

Vagyis cáfolta az értesülést. (Puch László volt MSZP-pénztárnok pedig azért került szóba, mert ő a Népszava tulajdonosa.) Csintalan egyébként a mondandóját azért egy fokkal visszafogottabban is megfogalmazta:

ahogyan atombombák sem voltak az április nyolcadiki választás előtt, úgy titkos videók sincsenek.

Megírtuk: Simicska Lajos munkatársaira hivatkozva a pénteki Népszava azt írta, hogy az Orbán Viktor miniszterelnökkel kibékíthetetlenül összeveszett vállalkozónak van még egy húzása a kormányfővel szemben. Mint írták, Simicska videóra vett egy hosszú monológot, amin közös ügyeikről beszél Orbán Viktorral, és több példányban letétbe helyezte azzal, hogy „ha velem bármi történne”, kerüljön az anyag nyilvánosságra – állították a lap forrásai.

A cikk szerint Simicska Lajos arról is gondoskodott, hogy ebből többen is részleteket lássanak, így a másik oldalon is tisztában lehetnek vele, hogy mivel járna, ha ez kikerülne. A lap egyébként arról is ír, hogy Amerikába küldi a család Simicska Ádámot, az üzletember fiát, aki szeptemberben utazik a tengerentúlra.

Megtörni látszik a kutasok ellenállása? Hétfő kora délutáni hatállyal a Mol az összes töltőállomásán 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát, vagyis – nagykereskedelmi árváltozás híján – az árrését. 

A Szabad Európa kiperelte az autópálya-koncessziós szerződés mellékleteit, és kiderült, hogy 15-17 ezer milliárd forintba kerülhet az adófizetőknek az, hogy a kormány kiszervezte a hazai gyorsforgalmiút-hálózat nagy részét. Az üzletet elnyerő hét magántőkealapról kiderült, hogy négy Szíjj László, három pedig Mészáros Lőrinc kormányközeli üzletember százszázalékos tulajdonában van – írja a lap.