Tovább olvad az MSZP: a párt pápai elnöke is átlép a DK-ba

A Demokratikus Koalíció újabb szocialista politikust fogadott a párt közösségébe. Ezúttal Gyurcsány Ferenc pártelnök szülővárosából csábították magukhoz a város 2024-re tervezett ellenzéki polgármesterjelöltjét.  

2023. március 16., 13:41

Szerző:

Ezúttal Grőber Attila, az MSZP pápai alapszervezetének elnöke, önkormányzati képviselője, az ellenzék volt pápai polgármester- és országgyűlési képviselőjelöltje, valamint Pápa 2024-es szocialista polgármesterjelöltje jelentette be Facebook-oldalán, hogy a jövőben a DK-ban folytatja a munkát – közölte a Demokratikus Koalíció.

„Cselekvő akaratra, politikai dinamizmusra, világos jövőképre és elszántságra van szükség. Úgy látom, hogy ma a Demokratikus Koalíció az a politikai közösség, amely képes erre a feladatra” – idézi a volt MSZP-politikus fb-bejegyzését az atv.hu.

A DK közleményében úgy fogalmaznak: „büszkék vagyunk rá, hogy egy olyan ember érkezett közénk, aki öt ciklus óta élvezi a pápaiak bizalmát. Csak egy erős baloldal lehet a kihívója és alternatívája a jelenlegi hatalomnak, ezért fogunk a jövőben együtt dolgozni egy szabad, demokratikus és európai Magyarországért”.

(Kiemelt kép: Grőber Attla Facebook-oldal)