Több vonat-vonalon változik a hétvégi menetrend

Rákosrendező állomáson hétfőig az éjszakai órákban felsővezeték-karbantartást végeznek, ezért változik a menetrend, és a fővárosi szakaszon több vonat helyett pótlóbuszokat indítanak, közölte honlapján a vasúttársaság pénteken.

2023. március 31., 11:13

Szerző:

A Mávinform azt írta, hogy a változások érintik az esztergomi, a szobi és a veresegyházi vonalon utazókat, akiket a Nyugati pályaudvarnál a buszvégállomásról, a 26-os busz megállójából induló pótlóbuszok szállítanak Angyalföld, illetve Rákospalota-Újpest felé.

Változás lesz a menetrendben péntek és vasárnap között a Budapest-Győr-Hegyeshalom vonalon is. A Herceghalom és Mosonmagyaróvár, valamint Szárliget és Tatabánya között végzett pályakarbantartás miatt egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

Részletes tájékoztatás a Mávinform honlapján található.

(Fotó: MTVA/Bizományosi: Róka László)

Balogh Péter, a Védelmi Innovációs Kutatóintézet Reziliencia Központjának vezetője volt a Jazzy rádió vendége, aki arról beszélt, hogyan kellene megvédenünk a személyes adatainkat az internetes bankolás vagy a telefonhasználat során. A kibertér is háborús hadszíntérré vált, és a kibertérben végrehajtott támadások a civil lakosság életére is nagy hatással vannak.