Ennyit kereshet most egy kém Magyarországon

Havi bruttó 660 ezer forintért toboroz titkosszolga-felderítőket a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat. A sikeres jelentkezők feladatai közé fog tartozni célszemélyek és célobjektumok megfigyelése.

2022. szeptember 14., 09:03

Szerző:

Havi bruttó 660 ezer forintos fizetésért várnak jelentkezőket titkosszolga-felderítő-ügynököket a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat – írta meg a HVG.hu. A kiírás szerint feltétel a büntetlen előélet, előny a sportos életmód és az angol nyelvtudás, valamint a számítástechnikában szerzett ismeretek. A sikeres jelentkezők feladata pedig „célszemélyek és célobjektumok megfigyelése” lesz.

A Nemzetbiztonsági Szakszolgálat nemrégiben igen komoly pénzt kapott a kormánytól, költségvetésüket 30 milliárd forintra emelték meg, ennek jó része a bérköltségre fog elmenni.

A Nemzetbiztonsági Szakszolgálat abban különbözik a többi szakszolgálattól, hogy átlalában más szerveknek szolgáltat: információkat, embereket és technikai eszközöket.

“Igen, valóban nem könnyű hozzánk bekerülni, de ez garancia Neked, hogy a legjobbak közé fogsz tartozni, akikkel egy csapatként fogod végezni a feladatodat. Biztos munkahelyed lesz, garantált előrelépési lehetőséggel, ráadásul van átjárási lehetőség a különböző szakterületek között” - idézi a HVG.hu a szakszolgálat honlapján olvashatókat.

(Kiemelt kéünk illusztráció. Fotó: MTI/EPA/John G. Mabangl)